توضیحات
کیک سیب دارچین با کرامبل گردو این کیک بافتی نرم و مرطوب داره، وسطش ترکیبی از سیب تازه، دارچین و جوز هندی قرار گرفته که طعمی گرم و معطر ایجاد میکنه. روی کیک با لایهای ترد از کرامبل گردو پوشیده شده که بافت و طعم رو کامل میکنه. مناسب برای فصلهای سرد، پذیرایی عصرانه یا همراه نوشیدنیهای گرم مثل چای دارچین یا قهوه.
شرایط نگهداری تا پنج روز در محیط در ظرف بسته ، تا ۱۰ روز در یخچال در ظرف بسته بهتره نیم ساعت قبل سرو در محیط بگذارید.

دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.